• Novato
Pahar de vin Rack,Sub Cabinetul Picior Titular,Depozitare Cuier de Metal Organizator,Inversat de Design pentru a Preveni Obiecte Străine de la care se Încadrează în Sticlă(Negru)

Pahar de vin Rack,Sub Cabinetul Picior Titular,Depozitare Cuier de Metal Organizator,Inversat de Design pentru

RON 54.58
Accesibilitate
În stoc

【Adăuga Stil Rafinat】verticale suspendate ceașcă titularul poate adăuga un stil sofisticat pentru bucatarie sau sufragerie. 【Adăuga Stil Rafinat】verticale suspendate ceașcă titularul poate adăuga un stil sofisticat pentru bucatarie sau sufragerie. 【Adăuga Stil Rafinat】verticale suspendate ceașcă titularul poate adăuga un stil sofisticat pentru bucatarie sau sufragerie. 【Adăuga Stil Rafinat】verticale suspendate ceașcă titularul poate adăuga un stil sofisticat pentru bucatarie sau sufragerie. 【Atârnă Diferite Cupe】domeniul de aplicare este larg, și paharul de vin titularul poate bloca diferite dimensiuni sau tipuri de pahare de vin și pahare. 【De Material metalic】Realizate din metal de înaltă calitate materiale, este puternic și durabil, ușor de a deteriora, și are o durată lungă de viață. 【Inversat Design】inversat design previne praf de la care se încadrează în sticlă, ușor să se usuce la aer cupa, și ușor de curățat. 【Ușor de instalat】Convenabil de instalare, instalare flexibilă metodă, simplă și fezabilă, și ușor de demontat.Caietul De Sarcini : Tip De Element : Pahar De Vin Rack Material : Fonta Greutate : Aprox. 450g/15.9 oz Dimensiune Produs : Aprox. 30 x 22.5 x 5.5 cm/11.8 x 8.9 x 2.2 în Funcție : cu Susul în Jos Agățat Ceașcă Titularul Lista de pachete : 1 x Pahar de Vin Rack 4 x Șurub Notă : 1. Vă rugăm să permiteți 0-2 cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere. 2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Parametrii produsului

Item Type:
Wine Glass Rack
Material:
Iron
Weight:
Approx. 450g/15.9oz
Product Size:
Approx. 30 x 22.5 x 5.5cm/11.8 x 8.9 x 2.2in
Function:
Upside Down Hanging Cup Holder
Package List:
1 x Wine Glass Rack :
4 x Screw :
Note:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Bunurile similare