• Novato
Unghii Cuticula Împingător, Portabil din Oțel Inoxidabil Împingător Cuticula Rugină-dovada pentru Salon de Unghii pentru Manichiura

Unghii Cuticula Împingător, Portabil din Oțel Inoxidabil Împingător Cuticula Rugină-dovada pentru Salon de

RON 26.98
Accesibilitate
În stoc

Fabricat de înaltă calitate din oțel inoxidabil, în condiții de siguranță și eco‑friendly, rugină‑dovada, rezistent și durabil.Echipat cu o cutie de depozitare pentru depozitare ușoară, arată rafinat și elegant, ușor de transportat atunci când călătoresc.Brusc tăiate sau razuiti mort cuticula de la un capăt; curbat plat end împinge înapoi pielea perfect.Este, de asemenea, foarte potrivit pentru îndepărtarea lac de unghii, operație simplă, adecvat pentru utilizare acasă și salon de unghii. 4 tipuri de cuticula împingător, ajuta pentru a elimina cuticula și de a elimina murdăria de sub unghii, practice de utilizare.Caracteristică : 1. 4 tipuri de cuticula împingător, ajuta pentru a elimina cuticula și de a elimina murdăria de sub unghii, practice de utilizare.2. Fabricat de înaltă calitate din oțel inoxidabil, în condiții de siguranță și eco‑friendly, rugină‑dovada, rezistent și durabil.3. Non‑alunecare mâner, conforme cu design ergonomic, ușor de a deține și de control; suprafață lucioasă, ușor de curățat.4. Echipat cu o cutie de depozitare pentru depozitare ușoară, arată rafinat și elegant, ușor de transportat atunci când călătoresc.5. Brusc tăiate sau razuiti mort cuticula de la un capăt; curbat plat end împinge înapoi pielea perfect.Caietul de sarcini : Stare : 100% de Brand New Item Tip : Cuticula Pusher Material : Inox Steel Product Utilizare : uz Casnic, salon de unghii, etc. Cum să Utilizați : Pasul 1 : Aplica cuticula remover pentru a inmuia unghiile și cuticulele.Pasul 2 : Pune-ți degetele într-un castron mic de apă caldă și macerat timp de aproximativ 3 minute.Pasul 3 : Foloseste un prosop mic, ușor să se usuce unghiile.Pasul 4 : Utilizați runda parte din cuticula împingător pentru a împinge înapoi cuticula pe suprafața unghiei.Pasul 5 : de a Folosi o parte pentru a împinge cuticula mort la colț de unghie. (Puteți utiliza, de asemenea, acest oțel împingător sfat pentru a curăța unghiile.Repetați acest proces pentru toate unghiile.) Lista de pachete : 1 x două Capete Mici de Oțel Pusher1 x cu două Capete Mari de Oțel Pusher1 x a Subliniat Șeful Oțel Pusher1 x Cap Mare de Oțel Pusher1 x Cutie de Depozitare.

Parametrii produsului

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Cuticle Pusher
Material:
Stainless Steel
Product Use:
Household, nail salon, etc.
How to Use:
Step 1:
Apply cuticle remover to soften nails and cuticles.
Step 2:
Put your fingers in a small bowl of warm water and soak for about 3 minutes.
Step 3:
Use a small towel to gently dry your fingernails.
Step 4:
Use the round part of the cuticle pusher to push back the cuticle on the nail surface.
Step 5:
Use the part to push the dead cuticle down to the corner of the nail. (You can also use this steel pusher tip to clean your nails. Repeat this process for all nails.)
Package List:
1 x Double-Headed Small Steel Pusher :
1 x Double-Headed Large Steel Pusher :
1 x Pointed Head Steel Pusher :
1 x Big Head Steel Pusher :
1 x Storage Box :

Bunurile similare