• Novato
WUJIN HAISHOP Mobila Set Mobila Instrument de Transport de Ridicare Grele Umpluturi Mișcare Roata, Role Bara de Unelte de Mână 5 Buc Set Mobilier Glisante (de Culoare : A)

WUJIN HAISHOP Mobila Set Mobila Instrument de Transport de Ridicare Grele Umpluturi Mișcare Roata, Role Bara

RON 191.00
Accesibilitate
În stoc

Capabil de ridicare și care transportă 150 KG/330 Lbs.Ușor de ascensoare mobilier, fără a dăuna spate.Utilizați pentru canapele, biblioteci, scaune, mese, paturi, mașină de spălat, uscător, pian, frigider și altele.Acesta poate fi folosit de mutari profesionale sau în casă, depozite sau alte medii industriale.Mișcare rapidă : mobila de ridicare set poate cu o singură mână, ușor să demontați și de a asambla, nu aveți nevoie de alte instrumente pentru a ajusta și de poziție, face mobilier și aparate mai ușor să se mute.Aspect Elegant, fin, dimensiune precisă.Dimensiuni compacte, usor de depozitare, spațiu de economisire.Ușor de transportat instrumente, puteți lucra rapid și eficient.Pachetul Include : 1 x Lifter4 x Mats Specification : Nume : Mobila de Ridicare Motor Transport Set Model : E56904 Material : Fier&ABSPlastic Color Red Application Mutarea de Obiecte Grele etc. Caracteristici : -ABS scripete este portante.Sunt 8 rezistent la uzura mici scripeți pe un singur scripete, care este puternic și flexibil.-Non-alunecare pad poate roti la 360 °, cu non-alunecare, ceea ce face procesul de manipulare mai economisirea forței de muncă.-Bar rocker sprijină sunt ridicate și sprijinite la un unghi drept de 90 ° pentru a preveni tragerea.-Mâner cu design ergonomic pentru o prindere confortabilă și ușor de funcționare.Notă : -vă Rugăm să permiteți-1-2 CM diferă datorită măsurare manual.-Datorită diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Stimate client, vă rugăm să completați adresa exactă și numărul de telefon înainte de a cumpăra, astfel încât să putem oferi cu exactitate mobila instrumente de manipulare.Vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin.

Parametrii produsului

Name:
Furniture Mover Lifter Mover Transport Set
Model:
E56904
Material:
Iron&ABSPlasticColorRedApplication Moving Heavy Objects etc.
Features:
-ABS pulley is load-bearing. There are 8 wear-resistant small pulleys on a single pulley, which is strong and flexible. :
-The non-slip pad can rotate 360 ° with non-slip, making the handling process more labor-saving. :
-The bar rocker supports are raised and supported at a right angle of 90 ° to prevent dragging. :
-Ergonomically designed handle for comfortable grip and easy operation. :
-Please allow 1-2CM differs due to manual measurement. :
-Due to the different display and different light, the picture may not reflect the actual color of the item. :
Dear customer, please fill in your accurate address and phone number before purchasing so that we can accurately deliver your furniture handling tools. Thank you for your understanding and support. :

Bunurile similare