• Novato
WXLBHD Inteligent Audio Ochelari, Wireless Bluetooth 5.0 ochelari de Soare, Stereo Anti Polarizate, Lentile de Ochelari pentru Barbati Femei

WXLBHD Inteligent Audio Ochelari, Wireless Bluetooth 5.0 ochelari de Soare, Stereo Anti Polarizate, Lentile

RON 263.64
Accesibilitate
În stoc

Elegant 2-în-1 de design și pliabil ochelari.Camera este construit direct în cadru și pot fi ajustate pentru purtarea confortabil.Wireless bucura de muzică stereo de telefoane.Rezerva funcția fără fir pentru a răspunde la apel.Wireless stereo de redare a muzicii pentru a asculta la computer.Combinația perfectă de durabilitate și de moda, lentile polarizate oferi anti-orbire protecție.Utilizarea rețelei de la distanță fără fir două astfel de conversații.Fără fir pentru a asculta muzica stereo, și în mod automat a rezervei după ce răspunde la apel.De înaltă fidelitate, CD-efecte de sunet de calitate.Controler de la distanță starea de redare a muzicii.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, vom rezolva pentru tine cât mai curând posibil!.Bluetooth ochelari vă permite să ascultați muzică și să interacționeze cu lumea din jurul tău — în același timp.Exclusivitate, wafer-thin acustice pachet ascunse în temple produce realiste de sunet, în timp ce un design inovator reduce drastic răspândirea de sunet dincolo de tine.caietul de sarcini : Denumire Produs : Bluetooth Glasses Lens material : TAC polarizate lens Product greutate : 29g Features : lumina Polarizata, UV protection Applicable scenarii : echitatie/de conducere/de pescuit, etc. Produs stil : fashion Suitable pentru mulțimea : același stil pentru bărbați și women Transmission distanta : 10 meters Music joc căști timp : 4 hoursphone-apel în cască în timp : 5 hours Battery capacitate : 3.7/110m AHPacking lista : 1*Bluetooth glasses Note : 1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să allow1-2cm de eroare.vă mulțumesc pentru înțelegere.2. Monitorul de calibrare este inconsecventă, și culoarea articol se arată în fotografie pot fi ușor diferite de la obiectul real.Multumesc pentru magazin cu noi.Vând sincer produse.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați-mă în timp.Vom rezolva pentru tine în termen de 24 de ore.Dacă vă place produsul meu, vă rugăm să o revizuire bun.

Parametrii produsului

Product Name:
Bluetooth Glasses
Lens material:
TAC polarized lens
Product weight:
29g
Features:
Polarized light, UV protection
Applicable scenarios:
riding/driving/fishing, etc.
Product style:
fashion
Suitable for the crowd:
the same style for men and women
Transmission distance:
10 meters
Music playing earphone time:
4 hours
phone-call earphone time:
5 hours
Battery capacity:
3.7/110mAH
Packing list:
1*Bluetooth glasses
1. Due to manual measurement, please allow1-2cm error. thank you for understanding. :
2. The monitor calibration is inconsistent, and the color of the item shown in the photo may be slightly different from the actual object. :
Thanks for shop with us. I sell honest products. If you have any questions, please contact me in time. We will solve it for you within 24 hours. If you like my product, please give a good review :

Bunurile similare