• Novato
AC Regulator de Tensiune, Unic SCR Tensiune Variator, Bună Disipare a Căldurii Încălzire Sârmă pentru a Controla de Iluminat Lumini Colorate

AC Regulator de Tensiune, Unic SCR Tensiune Variator, Bună Disipare a Căldurii Încălzire Sârmă pentru a Controla

RON 182.20
Accesibilitate
În stoc

De declanșare a circuitului este unic, iar tensiunea de control este reglementată precis fără histerezis.După sarcină rezistivă este oprit de la 0, este ajustat la 10 V după ce este pornit, și ajustat la puterea maximă tensiune aproape de intrare.Standard de înaltă calitate rafinat carcasă din aluminiu este mult mai sigur și practic.Actualizat ventilator cu comutator de control inteligent, bună disipare a căldurii efect și durată lungă de viață.Upgrade de brand de cupru complet 75 A ultra-înaltă de curent posturi cu caracter obligatoriu.Tiristor adaugă RC absorbție circuit de protecție.Caracteristică : 1. De declanșare a circuitului este unic, iar tensiunea de control este reglementată precis fără histerezis.După sarcină rezistivă este oprit de la 0, este ajustat la 10 V după ce este pornit, și ajustat la puterea maximă tensiune aproape de intrare.2. Tiristor adaugă RC absorbție circuit de protecție.3. Actualizat ventilator cu comutator de control inteligent, bună disipare a căldurii efect și durată lungă de viață.4. Standard de înaltă calitate rafinat carcasă din aluminiu este mult mai sigur și practic.5. Upgrade de brand de cupru complet 75 A ultra-înaltă de curent posturi cu caracter obligatoriu.Caietul de sarcini : Tip de Element : AC Tensiune Regulator Use Tensiune de alimentare : AC 110 V-230 VMaximum Putere : 10000 W (sarcină rezistivă) Regulamentul de Tensiune : Ac 0 V - reglabil între apropierea de intrare voltages Instructions : Conectați tiristor regulator de tensiune în fața circuitul electric de la consumator, și conectați intrarea și ieșirea cablurilor respectiv (fără zero-fire wire).Rotiți potențiometrul buton pentru a juca lumină și întuneric reglaj, viteza, tensiune, temperatură și Rol; foarte usor de utilizat.Aplicație : Folosind noul bidirecțională ultra-înaltă putere cu tiristoare, tiristor standard 100 A, sarcină rezistivă poate fi ajustat în mod arbitrar între 0-tensiune de intrare pentru aparate electrice.Cum ar fi : cuptoare electrice, încălzitoare de apă, lămpi și lanterne, cu motoare mari si motoare.Astfel încât pentru a obține efecte de diminuare, de temperatură și de presiune.Acesta poate fi folosit pentru aparate electrocasnice mari cu o putere electrică mai mică de 10.000 de wați (pur rezistivă sarcină).Pentru a mari puterea, obișnuit aparate de uz casnic sau fabrici mici sunt suficiente. (Inductiv sau capacitiv de sarcină are un mare curent de pornire, care este de 2-4 ori obișnuită de muncă.Puterea ar trebui să fie redusă în timpul utilizării, și este mai bine să plece mai puțin de jumătate din marja.) Pack.

Parametrii produsului

Item Type:
AC Voltage Regulator
Use Voltage:
AC 110V-230V
Maximum Power:
10000W (resistive load)
Voltage Regulation:
Ac 0V- adjustable between proximity input voltages
Instructions:
Connect the thyristor voltage regulator in front of the electrical circuit of the consumer, and connect the input and output wires respectively (without the zero-fire wire). Rotate the potentiometer knob to play light and dark dimming, speed, voltage, and temperature Role; very easy to use. :
Application:
Using new bidirectional ultra-high power thyristor, thyristor standard 100A, resistive load can be adjusted arbitrarily between 0-input voltage for electrical appliances. Such as:
electric furnaces, water heaters, lamps and lanterns, large motors and motors. So as to achieve the effects of dimming, temperature and pressure.
It can be used for large appliances with an electric power of less than 10,000 watts (pure resistive load). Because of the large power, ordinary household appliances or small factories are sufficient. (The inductive or capacitive load has a large starting current, which is 2-4 times the usual work. The power should be reduced during use, and it is best to leave less than half of the margin.) :

Bunurile similare