• Novato
Coș de rufe Cărucior Comerciale Rufe cu Roți Grele Hoteluri Acasă Rulare Spalare Sortare Verticale cu Cadru din Oțel și Pânză, 220 Kg Sarcina (Culoare : Albastru)

Coș de rufe Cărucior Comerciale Rufe cu Roți Grele Hoteluri Acasă Rulare Spalare Sortare Verticale cu Cadru

RON 101.46
Accesibilitate
În stoc

★[Size] - după cum se arată, 91x56x92cm (35.8x22x36 inch); greutate 10kg. ★[Comercial Lenjerie de Cart] - Suporta 100kg/220 lb sarcina, cadru din oțel inoxidabil și oxford, rugina și rezistent la coroziune. ★[Simplu de transport] - Din moment ce fiecare pullable tesatura sac de rufe are două mânere laterale, acesta poate fi îndepărtată ușor de pe raft baie si dus intr-o mașină de spălat sau un uscător. ★[Puternic și durabil] - cadru din otel Inoxidabil, mai gros Oxford pânză, rugină-dovada, puternic capacitatea de transport, aspectul simplu. ★[Suficientă de stocare] - Oferă o mulțime de spațiu pentru haine și accesorii, astfel încât să puteți organiza hainele murdare în acest coș. Caracteristici : ▸ Durabil : materiale de înaltă calitate, presiune, rezistență, tenacitate bună, având 150 KG▸ Puternică stabilitate : patru role, ușor să se mute▸ Universal rola design : rotativ 360°-universal roata este fabricat din materiale durabile și poate fi rotit cu 360° pentru a facilita mersul pe jos.▸ Usor de asamblat : inclusiv instrucțiuni clare și instalare de hardware. DESCRIERE : Acest cărucior este un frumos și util în plus față de casa.Interfața sa simplă și multifuncțional design meciuri la fiecare loc posibil în cazul în care doriți să-l folosească, și oferă o mare organiza soluție pentru bucatarie, baie, living si birou, curat mizeria și face casa ta curat și confortabil SPECIFICAȚIE : ▸ Nume : Spălătorie coș▸ Culoare : Albastru , Maro ,Bej , Negru ▸ Dimensiune : 91*56*92cm▸ Material : oțel inoxidabil tub + oxford + noi poarte roata▸ Aplicate : Spălătorie, scoala, dormitor, baie, debara, balcon, camera de zi, de familie,apartament,colegiul▸ Usor de asamblat : inclusiv instrucțiuni clare și instalare de hardware. PACHETUL de CONȚINUT : ▸ 1 x Spălătorie coș ANUNȚ : ▸ obiecte Decorative prezentate în fotografii de produs nu sunt incluse.▸ Mărimea produsului este pur manuală de măsurare și există o eroare de 1-2cm.Este un fenomen normal.▸ Vă reamintim că, din cauza la lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Parametrii produsului

▸ Name:
Laundry cart
▸ Color:
Blue , Brown ,Beige , Black
▸ Size :
91*56*92cm
▸ Material:
stainless steel tube + oxford + new wear wheel
▸ Applied :
Laundry room, school, bedroom, bathroom, closet, balcony, living room, family,apartment,college
▸ Easy to assemble:
including clear instructions and installation hardware.
:
PACKAGE CONTENT
▸ 1 x Laundry cart :
:
NOTICE
▸ Decorative items shown in product photos are not included. :
▸ The product size is purely manual measurement and there is an error of 1-2cm.It is a normal phenomenon. :
▸ Please be reminded that due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :

Bunurile similare