• Novato
ZCxiyu Birou Birou Depozitare Suport Rechizite de Birou Raft Birou Raft din Piele Desktop Finisare Cutie de Depozitare Sertar de Stocare de Fișiere Cabinet Birou Raft de Depozitare Puternic și Robust/Maro / 25.5x33.5X

ZCxiyu Birou Birou Depozitare Suport Rechizite de Birou Raft Birou Raft din Piele Desktop Finisare Cutie

RON 82.30
Accesibilitate
În stoc

Depozitarea și Sortarea : Foarte Potrivite pentru Desktop Sortare, rămas bun de la Cantină, este perfect pentru Biroul de Acasă, Vă Poate Oferi Îngrijite de Servicii.Usor de Asamblat : Rapid și Ușor de Asamblare Acasă Face Propriul Desktop Mai Concis.Multi-Funcție-Folosit pentru Sticky Notes, Pixuri, Carti de vizita, Agende, de Asemenea, Foarte Potrivit pentru Cosmetice Colecție, Bijuterii, Scrisoare, e-Mail, Etc. Ține-Ți , Acest lucru este un Mare Plus pentru Birou sau Camera.Desktop Manager este un Bun Ajutor pentru Depozitarea Diverselor Obiecte în Birou, Cum ar fi Cărți, Telefoane, Foarfeci, Chei și Alte Lucruri Mici.De Asemenea, Puteți Utiliza la Domiciliu pentru a Stoca Diverse produse Cosmetice.Nu se va Îndoi sau Rupe.și este Ușor pentru a Șterge cu o Cârpă Uscată.Design creativ : Multi-Funcția de Organizator Desktop, Vă Poate Ajuta să Aranjați Gadget-uri Desktop și o suprafață Netedă și Curată Desktop.Rapid și Ușor de Asamblat Acasă și de a Face Propriul Desktop Manager.Ideal Desktop Organizare, Adio Bento Masa, perfect pentru Biroul de Acasă, pentru a Vă Oferi un Elegant Environment Specification : caietul de sarcini : Material : Leather Size : 25.5 X33.5 X24.5 Cm Occasions : Acasă, la Birou și School Package Incluse : 1 Desktop Organizer Note : 1. Din cauza Manuală de Măsurare, vă Rugăm să Permită o Măsurare Diferenta de 1-2 Cm.2. Din cauza de Iluminare Diferite și Setările Ecranului, Culoarea de Proiect Pot Fi Ușor Diferite de Imagine.3. Dacă Suprafața este Ușor de Deteriorat, Acesta Nu Va Afecta Instalare și Utilizare.Acest lucru este Normal.4. Dacă Aveți Orice Întrebări, vă Rugăm să nu ezitați să Ne Contactați pentru Ther Asistență.Serviciul Nostru Clienți Vă Va Răspunde La Întrebarea Dumneavoastră În Termen De 24 De Ore.Ai Clasifica Documente Diferite sau la Birou de Necesități.și NU ocupă Mult Spațiu pe Masă.Acorde o atenție la calitate, de a oferi servicii de calitate, vă mulțumesc pentru încredere.Dacă aveți orice întrebări, comentarii sau feedback-ul, vă rugăm să ne scrieți.

Parametrii produsului

Specification:
Material:
Leather
Size:
25.5X33.5X24.5Cm
Occasions:
Home, Office and School
Package Included:
1 Desktop Organizer :
1. Due to Manual Measurement, Please Allow a Measurement Difference of 1-2 Cm. :
2. Due to Different Lighting and Screen Settings, the Color of the Project May Be Slightly Different from the Picture. :
3. If the Surface is Slightly Damaged, It Will Not Affect the Installation and Use. This is Normal. :
4. If You Have Any Questions, Please Feel Free to Contact Us for Ther Assistance. Our Customer Service Will Answer Your Inquiry Within 24 Hours. :
You Classify Different Documents or Office Necessities. and It Won'T Take up Much Space on Your Table. :
Pay attention to quality, provide quality service, thank you for your trust. If you have any questions, comments or feedback, please write to us. :

Bunurile similare