• Novato
Gugxiom Pahar de Vin Suport, Pahar de Vin Rack Ferm și Puternic pentru Uz casnic pentru Utilizarea Bar pentru Cupa de Stocare

Gugxiom Pahar de Vin Suport, Pahar de Vin Rack Ferm și Puternic pentru Uz casnic pentru Utilizarea Bar pentru

RON 60.80
Accesibilitate
În stoc

Materiale de înaltă calitate și retro stil European, unic culoare de bronz adaugă sentiment retro la cupa mondială.Frumos și la modă, manopera rafinat și elegant aspect, nu este ușor de rugină, durabil și practic.Ferm și puternic, șase cupe poate fi agățată pe raft și nu ușor pentru a detașa, de deschizator de sticle, de asemenea, poate fi agățată pe ea.Este detasabila pentru o curatare usoara si depozitare convenabil, economisind mai mult spațiu, potrivit pentru acasă și utilizarea bar.Suportul pentru pahare este stabil cu mână bună senzație, chiar dacă vin de sticlă este plasat pe o parte, acesta nu va cădea.Caracteristică : 1. Ferm și puternic, șase cupe poate fi agățată pe raft și nu ușor pentru a detașa, de deschizator de sticle, de asemenea, poate fi agățată pe ea.2. Materiale de înaltă calitate și retro stil European, unic culoare de bronz adaugă sentiment retro la cupa mondială.3. Suportul pentru pahare este stabil cu mână bună senzație, chiar dacă vin de sticlă este plasat pe o parte, acesta nu va cădea.4. Frumos și la modă, manopera rafinat și elegant aspect, nu este ușor de rugină, durabil și practic.5. Este detasabila pentru o curatare usoara si depozitare convenabil, economisind mai mult spațiu, potrivit pentru acasă și utilizarea bar.Caietul De Sarcini : Stare : 100% De Brand New Item Tip : Pahar De Vin Rack Material : Iron Color : Bronz Color Bottom Diametru : Aprox. 175mm / 6.9 in Product Dimensiune : Aprox. 330 x 235 mm/13 x 9.3 in Weight : Aprox. 587g / 20.7 oz Lista de pachete : 3 x Rack Accessory Note : 1. Vă rugăm să permiteți 0-2 cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.3.Vă rugăm să rețineți că cele de tip nou si tip vechi de acest produs va fi trimis la întâmplare, și asigurați-vă că nu se va supăra înainte de a comanda.

Parametrii produsului

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Wine Glass Rack
Material:
Iron
Color:
Bronze Color
Bottom Diameter:
Approx. 175mm / 6.9in
Product Size:
Approx. 330 x 235 mm/13 x 9.3 in
Weight:
Approx. 587g / 20.7oz
Package List:
3 x Rack Accessory :
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Bunurile similare